0
Kundvagn
Det finns inte fler produkter i din varukorg

Gratis frakt

När du handlar för över 800kr

Frakt

Från 19kr!

Skickas

Inom 24-48h

Leveranstid

Från 1-2 arbetsdagar

Faktura

30 dagar kostnadsfritt!

Returrätt

30 dagar

Trygg E-handel

Med SVEA

Fullständiga villkor här

FAQ

"Frequently Asked Questions"

Här nedan finner du svar på de vanligaste frågorna.

Vi erbjuder våra kunder flexibla leveranskostnader så att du som kund kan bestämma om du vill betala mindre eller få hem paketet snabbt! Fraktkostnaden bestäms beroende på orderns storlek. Leveranstiden framgår i kassan  men brukar vara 1-2 dagar, 4-6 dagar eller 5-11 dagar. Frakterna börjar från 19kr! Vi jobbar med flera välkända fraktbolag så som PostNord, DHL, DPD, UPS, GLS eller TNT.

OBS! Leveranstiden räknas från det att vi skickat paketet. Vi har som mål att alltid skicka paketen inom 24-48h helgfria dagar!

Vid högtider som Black Friday, jultider och andra högtider samt pga den rådande pandemin reserverar vi oss för längre leveranstider än normalt. Detta är tyvärr inget vi kan påverka men vi gör vad vi kan för att alltid leverera ditt paket så snabbt som möjligt!

Självklart! Vi har Svea Ekonomi som samarbetspartner som erbjuder betalning mot faktura, avbetalning, kortbetalning m.fl.

Alla våra betalningar går via Svea. Du bör därför kontakta dem här om din fråga rör din betalning.

Vi försöker hålla så låg fraktavgift som möjligt och har därför satt ett dynamiskt pris som beror på orderns volym. Du väljer själv om du vill betala mindre men kan tänka dig vänta lite längre på ditt paket eller om det är brottom och behöver paketet snabbt. Fraktpris från 19kr!

Samtliga varor har ett(1) års fabriksgaranti från och med leveransdag.

Kontakta oss så vägleder vi dig!

COVID-19

COVID-19

Pga den rådande situationen i världen finns det en högre risk för förseningar. Då det är yttre faktorer som påverkar er leverans är det tyvärr inget vi kan kan styra över.

När kommer min faktura?

Fakturan levereras av SVEA Ekonomi och skickas i samband med att vi skickar din beställning.

Jag har inte fått något mail på min beställning!

Vi skickar alltid ut ett välkomst-mail, en beställningsbekräftelse samt ett mail när ert paket är skickat. Om ni inte mottagit dessa vänligen kolla i er SKRÄPPOST. Passa på att godkänna oss som utsändare så ni inte missar viktig information om er beställning! Kontakta annars vår kundservice.

Vi gör vårt yttersta för att skicka iväg ert paket redan inom 24-48h! OBS att detta INTE är leveranstiden.

Vi är en nätbutik som skickar alla paket direkt från lagerhyllan!

På detta vis kan vi hålla konkurrenskraftiga priser.

Vi förbehåller oss rätten att debitera för den hantering som uppstår vid ej uthämtade eller vägrade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc).
Därför tar vi ut en avgift på  250kr inkl. moms om ett paket ej hämtats ut.
Vid större produkter såsom TV, möbler m.m.) tar vi ut en avgift om 600kr inkl. moms.

Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. OBS: Om du ångrar ett köp måste du därför först hämta ut paketet och därefter kontakta oss. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

En lagd beställning skickas direkt till vårt lagersystem och blir processad direkt. Vi kan därför inte avbryta någon beställning efter lagd order!

För att vi ska kunna fortsätta erbjuda er mängder med prylar till pressade priser måste våra beställningar börja på minst 100kr för att bli lönsamma.

Genom att logga in på "Mina sidor" kan du se ditt spårningsnummer så fort paketet är skickat.

Alla produkter med stämpeln ”Refurbished” säljs till ett lägre pris pga olika brister.
Vi har ingen exakt beskrivning av bristerna mer än klassningen på varje produkts sida. Varje köp görs således på eget bevåg med den information som finns tillgänglig.

RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:

A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.

A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.

B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.

C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.

D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör/del, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.

Hittar du inte svaret du söker?
Se även våra KÖPVILLKOR.

Vill du komma i kontakt med vår Kundservice?